TEL: 060 – 770 50 10       I       MAIL: INFO@WRAPPIGTON.SE       I        KOMPANIVÄGEN 12, SUNDSVALL       I        09.00 – 17.00

FOLIERING/DEKOR

Vi har all produktion in-house och kan göra allt från enklare färgbyten till avancerade printade wraps med motiv efter önskemål. 

Det finns många anledningar till varför en wrap eller foliering kan vara bra.
– Du vill köpa ny bil men den färg du vill ha finns inte hos handlaren. Köp din bil oavsett färg så fixar vi den färg du vill ha och du slipper vänta.
– Ett sätt att byta färg på bilen utan att göra det permanent men med samma realistiska resultat. Dessutom billigare än en hellackering. 
– Du är sugen på något coolt mönster eller motiv som design till din bil, utan att behöva lacka.

Vi erbjuder även delfoliering om du till exempel vill ge bilen ett nytt utseende genom att enbart foliera detaljer. Ett exempel på detta är “chrome delete”.

I folievärlden är du inte låst vid ett färgval. Tillsammans med dagens teknik som erbjuder högupplösta bilder kan vi erbjuda dig en design på nästan vad som helst utan att pixlar ska förstöra slutresultatet. Ett unikt sätt att sticka ut bland mängden och få ditt fordon att synas.

Vi har betydande kunskap och erfarenhet för att hjälpa våra kunder. Har du frågor angående våra tjänster inom området – ta då kontakt med oss genom formuläret längst ned här på sidan.

RELATERADE PRODUKTER:

KONTAKTFORMULÄR