Fö􏰅lj instruktionerna steg fö􏰅r steg fö􏰅r att montera dina dekaler. 

Fö􏰅r b􏰃ästa resultat montera dekalerna i rumstemperatur inomhus i en dammfri miljö.􏰅􏰄 Arbeta alltid med rena torra hä􏰃nder fö􏰅r att inte p􏰂åverka klistrets h􏰃äftfö􏰅rm􏰂åga. 

1. Viktigt ä􏰃r att du reng􏰅ör varje plastdel ordentligt och ser till att plasten är torr innan du börjar montera. 2. Förbered sedan biten du ska montera genom att skära 2 tunna linjer med 1cm mellanrum på baksidan av dekalen. Var försiktig och skär inte för djupt så att du skadar dekalen. Alternativt kan man lyfta bakpappret och klippa med sax. 3. Placera dekalen i rätt position med hjälp av den tunna klisterremsan. 4. Vik upp dekalen och riv lös ena delen av skyddspappret. Håll dekalen så den inte faller ner och tryck ut dekalen från mitten och utåt med fingrarna eller med en monterings skrapa. Börja alltid från mitten och gå utåt för att undvika bubblor. 5. Repetera tidigare steg även på andra sidan av klister remsan och kom ihåg att hålla upp dekalen med ena handen och tryck fast dekalen mot plasten från mitten och utåt en liten bit i taget. 6. Använd värmepistolen försiktigt på dekalerna, speciellt efter kanterna och använd fingrarna för att pressa fast dekalen lite extra. Detta kommer göra att dekalen sitter bättre. Går även använda en hårtork. 7. När du fäst alla delar kan du kontrollera om de har släppt någonstans, tryck fast dekalen med fingrarna i så fall. Eventuellt kan ytterligare lite värmare användas. Kontrollera även om dekalen sticker utanför plasten någonstans, skär då försiktigt bort det som sticker ut.

Nä􏰃r du har monterat klart dekalerna bör de sitta monterade på􏰂 hojen i minst 24 timmar i rumstemperatur innan användning. Detta fö􏰅r att klistret skall fä􏰃sta ordentligt􏰄.