Utforska möjligheterna

CUSTOM DESIGN

DITT SPECIALDESIGNADE DEKALKITT

Vi förstår behovet av att vilja sticka ut i mängden med ett personligt dekalkit. Vi på Wrappington lägger därför stor fokus på specialdesignade dekalkit som vi designar från grunden. Genom att ha direkt kontakt med dig som kund via e-post eller telefon när vi designar ditt kit, ser vi till att du får ditt dekalkitt exakt som du föreställde dig och utifrån dina önskemål.

Det ingår fem (sju för MX) logotyper i ditt specialdesignade dekalkit. Vill du ha fler än fem logotyper kostar det extra.
Vi har de flesta populära logotyper på lager, men för special- eller personliga logotyper måste du kunna ge oss logotypen i vektorformat (Adobe Illustrator eller .EPS-filer). Annars kan vi inte skala upp logotypen till den storlek vi behöver utan att förlora någon kvalitet. (Vi bär inget ansvar för de logotyper, varumärken, slogans m.m. som används. Det är alltså köparens ansvar att se till att har rättigheterna och de nödvändiga tillstånden att använda de varumärken som används på det tryckta materialet).

Hos oss kan du köpa specialdesignade dekalkit till din snöskoter, vattenskoter och din cross. Välj ditt alternativ längst ned på sidan. Våra dekalkit är alltid heltäckande.

Vi har även en mängd färdiga kit, du hittar de för snow HÄR, water HÄR och mx HÄR.

För tips om montering, se vår monteringsguide här.

Läs om våra köpvillkor här.

Vill du se några av de specialdesignade kit vi gjort, besök våra sociala medier.