Utforska möjligheterna

CUSTOM DESIGN

DITT SPECIALDESIGNADE DEKALKITT

Vårat crew förstår behovet av att kunna sticka ut i mängden med ett personligt dekalkitt. Vi på Wrappington lägger därför stor fokus på specialdesignade dekalkitt som designas från grunden. Vi har direkt kontakt med dig som kund via e-post eller telefon när vi designar ditt kitt. Detta gör vi för att du ska få ditt dekalkitt exakt som du föreställde dig och utifrån dina önskemål.

Våra specialdesignade dekalkitt startar på 5850kr och är alltid heltäckande dekalkitt.

Pågrund av högt tryck på specialdesignade dekalkitt under säsong och den tid som krävs för ett dekalkitt, så behöver vi full betalning innan vi börjar med ditt dekalkitt. När betalningen är genomförd så kommer våra designers att arbeta med dig på ditt dekalkitt tills du är 100% nöjd med den färdiga korrekturen. Vill du veta mer angående våran policy så läs mer på Köpvillkor.

Är du intresserad av ett kitt från våran kollektion, besök våran butik

Logotyper

Vi erbjuder upp till 10 logotyper på ett specialdesignat dekalkitt. Vi har de flesta populära logotyper på lager, men för special- eller personliga logotyper som vi inte har, måste du kunna ge oss logotypen i vektorformat (Adobe Illustrator eller .EPS-filer). Dessa typer av filer gör att vi kan skala upp logotypen till den storlek vi behöver skriva ut utan att förlora någon kvalitet. Vi kan inte skriva ut någon logotyp som skickats till oss som en jpeg, png eller någon annan typ av vanliga bildformat.

Funderar du över installationen av dekalkitt, läs våran Monteringsguide

Vill du se några av våra kunders specialdesignade kitt, besök våra sociala medier.

VÄLJ DIN SKOTER

Scroll to Top