Köpvillkor

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.

Fraktkostnader är definierat utifrån vikt och storlek på order.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig, ibland kan vi kräva bilder för att ångerrätt ska gälla. I vissa fall kan det även krävas att en del av dekalkittet skickas till oss för utvärdering. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat ett förslag.

Ångerrätt gäller inte vid:

Om dekalkittet eller varan är monterad/använd så gäller inte ångerrätt. Du är skyldig att hålla varan i samma skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Det är du som köpare som ansvarar för att varan inte kommer bort eller skadas vid retur.

Ansvar vid korrektur

Om du beställer en produkt som är utformad efter dina egna specifikationer är det du som är ansvarig att godkänna och syna korrekturet som skickas till dig. Efter att korrekturet är godkänt är det inte längre möjligt att förändra det tryckta materialet. Vi kan inte garantera att färgerna i korrekturet stämmer överens med den tryckta produkten. Färgerna kan variera +/- 10%.

Övrigt ansvar

Om du beställer en produkt som är utformad efter dina egna specifikationer gällande mall och tillval på din skoter. (tex. elstart) är det du som är ansvarig att den informationen framkommer. Dekalkitten utformas utifrån standard tillval om inget annat anges vid order. Alla korrigeringar gällande utlämnad information vid order om skoterns tillvall och specifikationer behandlas som en ny order och alla gällande avgifter tillkommer. (pris för dekal, avgift, moms och frakt).

Logotyper

Vi avsäger oss ansvar för de logotyper, varumärke, slogans m.m. som används på de tryckta produkterna. Det är alltså köparens ansvar att se till att har rättigheterna och de nödvändiga tillstånden att använda de varumärkena som används på det tryckta materialet. Detta gäller dock inte de produkter som vi erbjuder på vår hemsida, med undantag för personlig korrektur/ändringar på samtliga produkter.

Chassinummer och registreringsnummer

Vi avsäger oss ansvar för om våra produkter täcker chassinummer och registreringsnummer på samtliga fordon, det är du som kund som bär ansvaret för att se till så ditt fordon följer de regler och lagar som finns.

Montering

Vi avsäger oss ansvar för eventuella skador vid montering/avmontering. Vi avsäger oss ansvaret för monterade kitt och ångerrätten upphör vid montage.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt.

Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Returer

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket och distansavtalslagen.